Τρουφάκια

Υλικά

2 πακέτα μπισκότα γεμιστά με φράουλα 690 gr
180 gr γιαούρτι με στέβια και γεύση φράουλα
100gr τρούφα σοκολάτας
100gr τρούφα ροζ
100 γραμμάρια τρούφα πολύχρωμη
100 γραμμάρια καρύδα

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi να γίνουν σαν σκόνη. Ρίχνουμε μετα το γιαούρτι και κάνουμε μία εύπλαστη ζύμη .

Την αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να κρυώσει ώστε να μπορούμε να πλάσουμε τα τρουφάκια. Βάζουμε τις τρούφες σε διαφορετικά πιατάκια

και ρολάρουμε ένα ένα τα τρουφάκια μας!!! Πεντανόστιμα τρουφάκια που γίνονται πολύ γρήγορα!!!! Δοκιμάστε τα!!!!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤυρομπαλάκια κουρού με φρέσκο κρεμμυδάκι
Επόμενο άρθροΗ πιο νόστιμη συνταγή ψητής πατάτας