Σαλάτα με βραστά αυγά

Υλικά

αυγά – 8 τεμ.
στραγγισμένο ξινό γάλα – 220 g
μαγιονέζα – 3 κουταλιές της σούπας Μουστάρδα
Ντιζόν – 1 κουταλιά της σούπας
Ανηθος – 1 κουταλάκι του γλυκού
Αποξηραμένη σκόνη σκόρδου – 1/4 κουταλάκι του γλυκού. ή 1 – 2 σκελίδες
Αλάτι – 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Μαύρο πιπέρι – 1/4 κουταλάκι του γλυκού
Σέλινο – 1/4 φλιτζάνι λάχανο
κρεμμύδια – 1/4 φλιτζάνι

Εκτέλεση

Βάλτε μια κατσαρόλα νερό στη σόμπα και προσθέστε τα αυγά για να βράσουν. Τα αυγά πρέπει να είναι βραστά.
Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν καλά κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
Ξεφλουδίστε τα δροσερά αυγά και τα κόψτε σε κύβους και, στη συνέχεια, πασπαλίστε τα με μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το στραγγισμένο γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το σκόρδο και τον ξηρό άνηθο.

Παίρνουμε ένα κρεμμύδι και μαζί με το σέλινο το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Προσθέστε το έτοιμο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σέλινο στα άλλα φρούτα και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα ψιλοκομμένα αυγά στο μείγμα που προκύπτει και στη συνέχεια ανακατέψτε ξανά μέχρι τα αυγά να καλυφθούν καλά με το μείγμα.
Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε περισσότερο αλάτι και πιπέρι.
Η τελική σαλάτα αυγών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σάντουιτς ή επίσης ως πιάτο.
Η υπόλοιπη σαλάτα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο, είναι επιθυμητό να είναι καλυμμένο με αλουμινόχαρτο ή καπάκι, ώστε να μπορεί να αντέξει έως και 3 ημέρες.

Καλή Απόλαυση η επιτυχία είναι σίγουρη

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο ή χοιρινό ή λουκανικο στο πήλινο
Επόμενο άρθροΤούρτα Σαρλότ Τσουρέκι…Γρήγορη, και Πεντανόστιμη (Επαγγελματική Συνταγή-Βίντεο)