Χοιρινή τηγανιά με κρεμμύδια

Υλικά

Χοιρινό περίπου 500 γρ
Κρεμμύδια 4,5 κεφάλια
Πάπρικα 
Μαύρο πιπέρι τριμμένο
Ριγανη-θυμάρι
1/2 ποτηρ. κρασ λευκό κρασί
2 λεμόνια
Μαϊντανός

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το πλένουμε.
Σιγοβράζουμε σε λίγο νερό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε το κρέας για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντροκομμένο.
Μετά λίγη παπρικα αλάτι,πιπέρι, ριγανη θυμάρι.
Μόλις καραμελώσουν τα κρεμμύδια μου και ψηθεί το κρέας μου σβήνω με το κρασί μου και μόλις εξατμιστεί το κρασί μου σβήνω με τον χυμό από 2 λεμονιά.
Σε 3 λεπτά σερβίρω..!! Είναι πολύ απλή και νόστιμη τηγάνια δοκιμάστε την..!!
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή όρεξη! 🍷

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες τηγανητές και ντοματίνια…είναι το πιο νόστιμο συνοδευτικό
Επόμενο άρθροΣπιτικά κουλούρια με σουσάμι…δείτε ένα μυστικό που έχουν