Χοιρινό Κότσι με λαχανικά στο φούρνο

Συστατικά

1 κιλό χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο
2 ξηρά κρεμμύδια στιφάδου
1/2 Σέλινο
3 καρότα
3 πιπεριές κόκκινες
5 σκελίδες σκόρδο
6 πατάτες
1 κγ πάπρικα
άλατι
μαύρο πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
Στην μύτη κγ κόκκους ζάχαρη
1 κύβο ζωμός λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι  

Παρασκευή

Κόψτε το κρέας σε χονδρά κομμάτια (για 1 μερίδα), αλατίστε και ρίξτε μαύρο πιπέρι και τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι σε όλες τις πλευρές.
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε τα καρυκεύματα και ρίξτε 3 φλιτζάνια νερό.
Τοποθετήστε το κρέας σε ένα πήλινο δοχείο προσθέστε το μείγμα λαχανικών, κλείνουμε το καπάκι ή σκεπάζουμε το ταψί μας με βρεγμένη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 ° C περίπου για 2 ώρες.
Όταν τα φαγητό είναι έτοιμο μπορούμε να περάσουμε στο μπλέντερ τα λαχανικά και να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα λαχανικών.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΤο Κέικ της Θείας με λουκούμι και καρύδια
Επόμενο άρθροΈνα γρήγορο φαγητό με Κιμά και Ντομάτα στο φούρνο