Χοιρινό με λάχανο

Η Συνταγή είναι το Μπαχαρι & Κανελα

Υλικά

1 κιλό κρέας χοιρινό (σπάλα) σε μερίδες
1 μέτριο λάχανο κομμένο σε χοντρές φέτες
2 καρότα
1 με 2 φύλλα σέλινο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κούπα σάλτσα ντομάτας
1 κσ πελτέ
2 ποτήρια νερό
Αλάτι πιπέρι
3 με 4 κόκκους Μπαχάρι
3/ ποτηριού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστει. Ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος και αφήνουμε να τσιγαριστουν καλά απ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε λάχανο, το καρότο, το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να χάσει όγκο το λάχανο. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά το σέλινο και ρίχνουμε το νερό. Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 με 40 λεπτά μέχρι να μείνει το φαγητό με το λάδι του.

Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΖουμερό Κέικ Κανέλας
Επόμενο άρθροΕύκολη & τρελή πεντανόστιμη συνταγή πατάτα με τζατζίκι