Υγιεινά και Νόστιμα μπισκότα βρώμης

Λίστα συστατικών

– 2 αυγα
– 100 γραμμάρια ζάχαρης
– Ξύσμα από ένα πορτοκαλι
– 1 συσκευασία βανιλίνης
– 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 100 ml ηλιέλαιο
– 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
– 20g κορν φλαουρ
– περίπου 250g έως 300g πλιγούρι βρώμης (προσφορά)
– περίπου 100 γραμμάρια σοκολάτας ψησίματος ή σταφίδες ή ψιλοκομμένα φιστίκια

Εκτέλεση

Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 βαθμούς

Σε ένα μπολ ρίξτε τα αυγά, ζάχαρη, ξύσμα πορτοκάλι, βανιλίνη, αλάτι, λάδι, και
ανακατεύουμε με μία μαριζ να ομογενοποιηθούν.
Στην συνέχεια προσθέτω το μπεικιν, κορν φλαουρ, και ανακατέψτε.


Προσθέστε μέσα στο υγρό μείγμα την βρώμη σιγά σιγά και τα ανακατεύετε μέχρι το μειγμα
να μπορείτε να το χειριστείτε και να πλάθετε (μπορει να περισσέψει και βρώμη).


Προσθέτω και τα δάκρυα σοκολάτας και ανακατεύω .


Παίρνω κουταλιές της σούπας από την ζύμη και τις τοποθετώ σε ένα ταψί στρωμένο με
χαρτί ψησίματος.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στην μεσαια σχαρα για 15 περίπου λεπτά.

Διασκεδάστε  και απολαύστε τα μπισκότα σας.

Προηγούμενο άρθροΚολυθόπιτα
Επόμενο άρθροΚέικ Κρέμας…γρήγορη και εύκολη συνταγή