Γεμιστό ψωμί 

Υλικά

– 1/2 φλιτζάνι γάλα (100 ml)
– 1 κουταλιά της σούπας ξηρή μαγιά (10 γρ.)
– 5 κουταλιές της σούπας λάδι (75 ml)
– 2 αυγά
– 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (3 γρ.)
– 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (20 γρ.)
– 2 φλιτζάνια αλεύρι σίτου (200 γρ.)
– 150 γραμμάρια μορταδέλα
– 200 γραμμάρια μοτσαρέλα
– 1 κρόκος αυγού
– 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι (10 γρ.)

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ βάζουμε το γάλα,ρίχνουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το λάδι,τα αυγά,το αλάτι ,τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά καλά.
Ρίχνουμε το αλεύρι σταδιακά κοσκινισμένο.Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.Έχουμε ένα ομοιογενές παχύρευστο μίγμα.
Αδειάζουμε σ ένα βουτυρωμένο ταψάκι 22Χ18 και ύψος 5 εκ. λίγο απ το μίγμα.Θα το ρίξουμε σε τρία μέρη.Απλώνουμε στον πάτο να πάει παντού.
Βάζουμε λίγη μορταδέλα, από πάνω τη μισή μοτσαρέλλα και στη συνέχεια λίγη ακόμα μορταδέλλα.Καλύπτουμε με το άλλο μέρος της ζύμης.

Απλώνουμε να πάει παντού.Βάζουμε ξανά λίγη μορταδέλλα, την υπόλοιπη μοτσαρέλλα και την υπόλοιπη μορταδέλλα.
Απλώνουμε καλά από πάνω την υπόλοιπη ζύμη να πάει παντού.Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
Αλείφουμε την επιφάνεια απαλά απαλά με τον κρόκο αυγού πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο(200ºC) για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Γίνεται φανταστικό!!!!!
Φτιάξτε το οπωσδήποτε!!!!!!!

Καλή επιτυχία!!!

Find More delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΧωρίς Αλεύρι, Χωρίς Αυγά, Χωρίς Βούτυρο: Σούπερ συνταγή για ΕΥΚΟΛΟ ΣΑΜΑΛΙ
Επόμενο άρθροΚοτοκεφτέδες Μπαχαράτοι