Συστατικά
2 λουκάνικα χωριάτικα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/3 κούπα τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι τυρί γκουντα (τριμμένο)
1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα (τριμμένο)
2 έως 3 πράσινα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)

Βήματα για να το κάνετε

Τοποθετήστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και βάλτε το σε μέση φωτιά. Προσθέστε το λουκάνικο και μαγειρέψτε, με σπάτουλα, μέχρι να ροδίσει καλά.

Αφαιρέστε το λουκάνικο από την κατσαρόλα και αφήστε το στην άκρη.

Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.

Προσθέστε μια άλλη κουταλιά ελαιόλαδου στο ίδιο τηγανι. Κάψτε το κρεμμύδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι είναι διαφανές και αρωματικό.

Προσθέστε το κύμινο και μαγειρέψτε για ένα λεπτό ακόμη.

Προσθέστε τη σάλτσα, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για 2 έως 3 λεπτά επιπλέον.

Αφαιρέστε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατέψτε την κρέμα τυριού μέχρι να λιώσει και να αναμιχθεί καλά.

Τοποθετήστε το μείγμα κρεμμυδιού σε ένα μικρό πήλινο ή πυραντοχο μπολάκι. Τοποθετήστε τα τριμμένα τυριά πάνω από το μείγμα κρεμμυδιών και στη συνέχεια απλώστε το μαγειρεμένο λουκάνικο ​​πάνω από το τυρί.

Τοποθετήστε το πήλινο κάτω από το γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρετε με τραγανό ψωμάκι.

Απολαύστε!

Προηγούμενο άρθροΚαρυδόπιτα Βηρυτού
Επόμενο άρθροΠαξιμαδια με γλυκανισο !!!