Συστατικά
1 πακέτο με 12 ψωμάκια
225gr καπνιστο ζαμπόν κομμένο σε φέτες
110 γρ. τυρι του τοστ κομμένο σε φέτες 
1 κγ. αλατισμένο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κρεμυδιού (αν θέλετε)
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα

Οδηγίες
Κόψτε εγκάρσια όλα τα ψωμάκια.

Στη συνέχεια γυρίστε τα ψωμάκια προς τα έξω. (Οι εξωτερικές πλευρές αυτών των πρόκειται τώρα να είναι τα εσωτερικά σας!)
Αρχίστε να τοποθετείτε το ζαμπόν στο πάνω μέρος των κυλίνδρων.
Απλά στρώστε τις φέτες του ζαμπόν.


Τώρα από πάνω τις φέτες τυρί.


Πασπαλίζουμε με αλάτι και την σκόνη κρεμμύδιου στο πάνω μέρος του τυριού.
Τοποθετήστε απαλά το άλλο μισό των ψωμακίων απο πάνω σαν σαντουιτς.

Απλώστε από πάνω αυτού του στρώματος του ψωμιού ένα ομοιόμορφο γενναιόδωρο στρώμα μαγιονέζας.


Αρχίστε να θερμαίνετε ένα μεγάλο ταψί  σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία.
Μόλις το ταψί σας έχει θερμανθεί, τοποθετήστε ολόκληρο το σάντουιτς (πολύ προσεκτικά) με την μαγιονέζα προς τα κάτω μέσα στο ταψί.


Στη συνέχεια απλώστε μαγιονέζα στην πλευρά που είναι τώρα από πάνω.


Βάλτε το καπάκι και αφήστε τη μία πλευρά να ψυθεί. (Αυτό θα βοηθήσει επίσης να ψηθεί το ζαμπόν και το τυρί.)
Μόλις τα ψωμάκια έχουν αρχίσει να γίνονται χρυσαφένια, γυρίστε το από την άλλη.
Χρησιμοποιώ δύο σπάτουλες (μια σε κάθε άκρο) για να με βοηθήσει να το γυρίσω εύκολα.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΚέικ Ροδάκινο….λιώνει στο στόμα
Επόμενο άρθρο“Κλασικά” μακαρόνια Φούρνου…