Υλικά 

1/2 φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι                                                                         1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο                                                                   1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon ή περισσότερο                                             1 σκελίδα σκόρδο ή περισσότερο ψιλοκομμένο                                                     Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι                                                                     4 μεγάλα μισά στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα                                                     400gr ντοματίνια                                                                                   1 λεμόνι ξύσμα και τον χυμό του                                                                        

Κατευθύνσεις

Ανακατέψτε το βαλσαμικό ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το σκόρδο μαζί σε ένα ταψακι ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου στο μείγμα ξυδιού που φτιάξατε παραπάνω.
Μαρινάρετε το κοτόπουλο στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Βάζουμε το κοτόπουλο στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά. Προσθέστε τις ντομάτες στο ταψί και συνεχίστε το μαγείρεμα έως ότου το κοτόπουλο ψηθεί καλά  στο κέντρο και οι χυμοί του βγαίνουν καθαροί, περίπου 10 λεπτά επιπλέον. 
Πασπαλίστε το ξύσμα λεμονιού και ραντίστε με το χυμό λεμονιού πάνω από το κοτόπουλο.

Συνόδευσε το με σαλάτα ή ένα ωραίο ρύζι μπασμάτι

Καλή σας όρεξη

Προηγούμενο άρθροΣφολιατάκια Λιβανέζικα…χωρίς λάδι, χωρίς τηγάνισμα
Επόμενο άρθροΜια απόλαυση χωρίς τύψεις: Κέικ γιαουρτιού με λεμόνι…