Ψωμάκια του αέρα με τυρί στο φούρνο!

Αποφάσισα να τα ψήσω και τους άρεσαν περισσότερο στο σπίτι από τα τηγανητά.
Για μένα, και οι δύο επιλογές είναι εξίσου νόστιμες, καθώς δεν απορροφούν πολύ λάδι κατά το τηγάνισμα.

Υλικά

3 – 3 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι ξινό γάλα
1 φακ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 κουτ. αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

Γέμιση
300 γρ Τριμμένο τυρί φέτα

Σπόροι Σουσαμιού

Εκτέλεση

Το κύπελλο έχει χωρητικότητα 200 ml.

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικα της ζύμης και ζυμώνουμε μια μαλακή αντικολλητική ζύμη. Ανοίξτε δύο φύλα πάχους 0,5 εκ. Βάζω λίγο τυρί σε απόσταση στην πρώτη κρούστα, έβαλα το άλλο φύλο από πάνω και κόβω κύκλους, βεβαιωθείτε ότι το τυρί βρίσκεται στη μέση του κύκλου.
Απλώνουμε ελαφρά με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σπόρους.
Είναι ιδανικά για φαγητό ανά πάσα στιγμή! Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Καλό και ωραίο Σαββατοκύριακο!

Προηγούμενο άρθροΜπακλαβαδάκια με κρέμα λεμονιού
Επόμενο άρθροΤο Κέικ της γιαγιάς χωρίς ψησιμο…κατάλληλο ειδικά το καλοκαίρι