Ψωμί με γιαούρτι και φέτα.

Υλικά

1 κιλό αλεύρι
300 γραμ. γιαουρτι πρόβειο
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλακι ζαχαρη
1κουταλακι αλατι
3 κουταλιες λαδι
Και νερό οσο πάρει (βαζουμε πρώτα 2 κουπες τσαγ. και προσθετουμε ) για μια μαλακη ζύμη.

Εκτέλεση

Βαζουμε σε μια λεκανη όλα τα υλικά
Ζυμωνουμε λιγο, σκεπαζουμε με μεμβρανη και αφηνουμε 1 ωρα..
Ξαναζυμωνουμε 2 λεπτά προσθετοντας 250 γρ. φέτα και αφηνουμε παλι 1 ώρα…
Κανουμε ψωμάκια τα τοποθετουμε σε λαδωμενο ταψάκι ριχνουμε σουσαμι και αφηνουμε 1 τεταρτο.
Ψηνουμε σε φουρνο προθερμ. 180-200 β. Περιπου 40 λεπτα..

Η συνταγη ειναι της Ρουλα Λυρου

Προηγούμενο άρθροΠιάτο ημέρας. Πατάτες με μανιτάρια
Επόμενο άρθροΤα καλύτερα Μελομακάρονα