Ψητό μπαγιατικο ψωμί με τυρί και σκόρδο

👩‍🍳 Υλικά:

Μπαγιατικο καρβέλι – 1 τεμ.
Τυρί – 100 g.
Βούτυρο – 100 g.
Σκόρδο – 3 σκελίδες.
Μαϊντανός – 1 μάτσο.

👩‍🍳 Μαγειρική:

Τρίβουμε το τυρί σε λεπτό τρίφτη, στύβουμε (ή τρίβουμε επίσης) το σκόρδο,
ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. Ανακατέψτε τα πάντα και ανακατέψτε με μαλακό βούτυρο.
Ανακατεύουμε πάλι καλά. Η γέμιση είναι έτοιμη.
Τώρα παίρνουμε ένα καρβέλι και το κόβουμε διαγώνια, χωρίς να το κόψουμε κατω κατω και
γεμίζουμε τα κοψίματα με γέμιση.
Τώρα τυλίγουμε το υπέροχο ψωμί που προκύπτει σε αλουμινόχαρτο και στο φούρνο για 20 λεπτά (200 C).
Στη συνέχεια ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά να ροδίσει.

Προηγούμενο άρθροΣαρδέλες στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΠαστουρμαδόπιτες ατομικές