Συστατικά
1 τεμάχιο φέτας περίπου 100-150 γραμμάρια 
1 αυγό
αλεύρι
λάδι τηγανίσματος
φρέσκο λεμόνι

Οδηγίες
Καλύψτε το κάτω μέρος ενός μη κολλητικού τηγανίσματος (περίπου 2 δάχτυλα) με λάδι τηγανίσματος.
Θερμάνετε σε μέση και υψηλή θερμότητα.
Χτυπάμε το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ.
Βάλτε φέτα στο αυγό και στη συνέχεια περάστε την στο αλεύρι.
Τηγανίστε στο λάδι για περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρει ένα χρυσό καφέ χρώμα.
Μεταφέρετε σε χαρτοπετσέτα για να απομακρύνετε την περίσσεια λαδιου.
Σερβίρετε ρίχνοντας μερικές σταγόνες φρέσκο λεμόνι από πάνω.

Προηγούμενο άρθροΓια να μην ψάχνετε για το καλύτερο Γαλακτομπουρεκο….Φτιάξτε το
Επόμενο άρθροΤραγανοί όλο Γλύκα Σπέσιαλ Λουκουμάδες!!!!!