Υλικά
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
3 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
Αλάτι πιπέρι για γεύση
1 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
1 κιλό πατάτες baby
Αλάτι πιπέρι για γεύση
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Φυτικό λάδι για τηγάνισμα
Φυτικό λάδι -100ml
Κρύο νερό – 100 ml
Σιγοβράστε 35 – 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά σ ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και το τριμμένο κρεμμύδι.Προσθέτουμε και τη φρυγανιά.
Ζυμώνουμε τον κιμά πολύ καλά.Τον αφήνουμε μισή ώρα.
Στη συνέχεια βρέχουμε τα χέρια μας παίρνουμε λίγο κιμά και πλάθουμε ένα κεμπάπ.Το περνάμε σ ένα καλαμάκι.
Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουμε όλο τον κιμά μας.
Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεμπάπ μας μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
Καθαρίζουμε τις πατάτες τους ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά στο λάδι που τηγανίσαμε τα κεμπάπ μας.
Αδειάζουμε το λάδι αυτό και βάζουμε 100 ml καινούριο λάδι. Βάζουμε τις πατάτες, από πάνω τα κεμπάπ και προσθέτουμε το κρύο νερό.
Σιγοβράζουμε 35 – 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε αυτό το λαχταριστό φαγητό!!!!!!!
Φτιάξτε το οπωσδήποτε!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Subscribe for more recipes here