Δείτε Επίσης: Συνταγή Cheesecake με Φυστικοβούτυρο | Cheesecake λευκής σοκολάτας

Η Συνταγή είναι από τα  Μητσομαγειρέματα

Υλικά

2 πακέτα πτι μπερ(450γρ).
1 με 1 ½ πακέτο βούτυρο λιωμένο (250γρ με 350γρ).
1 κουταλιά της σούπας κανέλα.
1 σαντιγί 500 γρ.
1 ζαχαρούχο γάλα.
1 Φιλαδέλφεια 300γρ.
1 με 1 ½ βαζάκι μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού βύσσινο ή κεράσι.

Εκτέλεση

Πρώτα, αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε προσθέτοντας μια κουταλιά της σούπας κανέλα,

τα απλώνουμε στο ταψί πατώντας τα και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Χτυπάμε με το μίξερ τη σαντιγί για 5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.


Στη συνέχεια, χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το Φιλαδέλφεια για 5 λεπτά.
Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, ρίχνουμε το παραπάνω μείγμα (ζαχαρούχο – Φιλαδέλφεια) μέσα στη σαντιγί και τα χτυπάμε όλα με το μίξερ για άλλα 5 λεπτά ώστε να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα! Απλώνουμε τη “κρέμα” στο ταψί με τα μπισκότα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 με 4 ώρες.


Στο τέλος, αλείφουμε όλη την επιφάνεια του ταψιού με τη μαρμελάδα ή το γλυκό του κουταλιού, που έχουμε επιλέξει και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

Καλή επιτυχία!!!

Προηγούμενο άρθροΣπιτική σάλτσα τομάτα
Επόμενο άρθροΠατατοσαλάτα με κόκκινες Πατάτες