Θέλεις ένα ελαφρύ και δροσερό επιδόρπιο που εντυπωσιάζει με την όψη του; Το δίχρωμο ζελέ με γιαούρτι είναι η τέλεια επιλογή!

Υλικά

για την κρέμα:
1 φακελάκι ζελέ κεράσι
1 ποτήρι βραστό νερό
1 κεσεδάκι (200γρ.)γιαούρτι
5-6 μπισκότα τύπου πτι μπερ

Για το ζελέ:
1 φακελάκι ζελέ κεράσι
1 ποτήρι βραστό νερό
1 ποτήρι κρύο νερό

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε πρώτα την κρέμα: Διαλύουμε στο καυτό νερό το ένα φακελάκι ζελέ
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο ρίχνουμε το γιαούρτι κ με έναν αναδευτήρα τα αναμιγνύουμε…
Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα κ τα ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για όσο χρειαστεί.
Για το ζελέ ρίχνουμε το ζεστό νερό
ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί
ρίχνουμε και το κρύο και ανακατεύουμε.
Όταν κρυώσει το πρώτο μείγμα ρίχνουμε τον ζελέ κ
αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά…
Υ.Γ.
( Μπορείτε να βάλετε ότι γεύση ζελέ θέλετε εγώ έβαλα κεράσι κ στο μείγμα με το γιαούρτι έβαλα γεύση μούρο , μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρύο νερό στον ζελέ με ένα ποτήρι από κομπόστα κεράσι. Αν θέλετε το μπισκότο το βάζετε στην βάση του ποτηριού κ έπειτα βάζετε το γιαούρτι ζελέ, εγώ τα έβαλα μέσα.)

Είναι υπέροχο κ δροσιστικό!!!

Η Συνταγή είναι από το Λένα Λενάκι