Μαλακό Kέικ Πορτοκάλι

Υλικά

6 αυγά,
250 ml γάλακτος,
250 g ζάχαρης,
250 ml σπόρου ελαίου,
400 g αλεύρι 00,
1 και μισό φακελάκι σκόνης ψησίματος,
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 τριμμένα λεμόνια,
2 φασόλια βανίλιας,
1 τσίμπημα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ή ξύδι μήλου.

Εκτέλεση

Απλή διαδικασία πρώτα τα υγρά συστατικά πρέπει να αναμιγνύονται με την ζάχαρη και ξύσμα, στη συνέχεια πρέπει να προστίθενται οι σκόνες … δεν χρειάζεται να χτυπάτε πάρα πολύ απλώς ανακατέψτε καλά το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς x 50 λεπτά περισσότερο ή λιγότερο

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣυκωτάκια κοτόπουλου με λαχανικά
Επόμενο άρθροTραγανά τυροκούλουρα