Εύκολα Τυροπιτάκια

Υλικά

2 αυγά
100 μλ ελαιόλαδο
250 γρ φαρίνα
200 γρ τυρί φέτα και γκουντα
100 γρ γιαούρτι
1/2 κουτάλι αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

1 Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το σύρμα
2 Προσθέτουμε μισό κουταλάκι αλάτι, το γιαούρτι, ελαιόλαδο (δεν χρειάζεται να διαλυθεί τελείως το γιαούρτι), φαρίνα.
3 Θρυμματίζω την φέτα και το γκούντα
4 Προθερμαίνω στους 180° βαθμούς
5 Βάζω λαδόκολλα στο ταψί μου, κάνω μπάλες μεγάλες και τοποθετώ στο ταψί. Ψήνω για 15 λεπτά.
6 Σε λίγο γιαούρτι προσθέτω λίγο ελαιόλαδο και βαλσαμικο και κάνω μια σως για συνοδευτικό.

Καλή επιτυχία!

Η Εκτέλεση της συνταγής είναι της κας Yiolanta Barla

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια τριβελάκι ολικής αλέσεως με κρέας χοιρινό
Επόμενο άρθροΠορτογαλικά Ταρτάκια με Κρέμα (Pastel de Nata): Μια γλυκιά απόλαυση!