Δείτε Επίσης: Καρυδόπιτα με φύλλο !!! | Καρυδόπιτα με Κρέμα και Σοκολάτα

Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή για καρυδόπιτα κι εσύ πρέπει να την δοκιμάσεις αν δε με πιστεύεις 

Υλικά

¼ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. ζάχαρη
1φλ. σπορέλαιο
1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φλ. καρυδόψιχα τριμμένη
1 μπείκιν πάουντερ
1 βανιλλίνη
1 κ.γ. κανέλα σκόνη
Λιγο γαρύφαλλο σκόνη
6 αυγά
Για το σιρόπι
2 φλ. ζάχαρη
2 φ. νερό
1 σφηνάκι κονιάκ

Εκτέλεση

Χτυπάς πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν καλά μαζί. Έπειτα βάζεις ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε το αλεύρι με τα καρύδια και ρίξτε τα μέσα στο μείγμα. Αυτό βοηθάει να μην κατέβουν στον κάτω τα καρύδια. Χτύπησε 2-3 λεπτά να γίνει ένα μείγμα και βάλτε το σε ένα ταψάκι αντικολλητικό. Ψησε στους 180°C για 40-45 λεπτά. Βράσε όλα τα υλικά για το σιρόπι πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά και άφησε το στην άκρη.
Σιροπιάζεις με χλιαρό σιρόπι και κρύα καρυδόπιτα!
απο Αργυρω Βλαχογιάννη

Δείτε Επίσης: Καρυδόπιτα με φύλλο !!! | Καρυδόπιτα με Κρέμα και Σοκολάτα

Καλή Όρεξη

Προηγούμενο άρθροΤο Αρχοντικό Παστίτσιο
Επόμενο άρθροΥπέροχα Γεμιστά Παραδοσιακά