Μια ελαφριά και κρεμώδη σάλτσα με φέτα και άνηθο.
Τι συμβαίνει με αυτή την κρεμώδη φέτα και τον άνηθο; Αυτό το dressing είναι ένας συνδυασμός ελληνικού γιαουρτιού και γάλακτος και έτσι είναι ωραίο και ελαφρύ και υγιεινό.  Αυτή η κρεμώδης φέτα και ο άνηθος ταιριάζει απόλυτα στις σαλάτες της Μεσογείου, και δεν έχει σημασία τι σαλάτα έχετε, δεν θα είναι ποτέ βαρετό!

Συστατικά
1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι
1/4 φλιτζάνι γάλα
1/4 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο (ή 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο άνηθο)
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
κατευθύνσεις

Ανακατέψτε τα πάντα και απολαύστε!

Προηγούμενο άρθροΚασερόπιτα με χειροποίητο φύλλο…σαν της Γιαγιάς
Επόμενο άρθροΑπίθανα Ρολά μελιτζάνας με παρμεζάνα, μοτσαρέλα και ανθότυρο στο φούρνο