Χοιρινή Τηγανιά με κρεμμύδια
Απαραίτητα προϊόντα
1 κιλό χοιρινό
2-3 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι για γεύση
Πιπέρι
Πώς να το προετοιμάσεις
Ανάβουμε την εστία και βάζουμε το τηγάνι. Στο κάτω μέρος, στάξτε λίγο λάδι. Όσο ζεσταίνεται το λάδι, ξεφλουδίστε και κόψτε το κρεμμύδι, είτε χύμα είτε σε μικρά κομμάτια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια. Καθαρίζουμε δύο σκελίδες σκόρδο και τις ψιλοκόβουμε.
Όταν ζεσταθεί το λάδι, βάζουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο κρέας. Προσθέστε το σκόρδο.
Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να τσιγαριστεί για περίπου 40-45 λεπτά, μέχρι το κρέας να πιάσει μια ωραία κρούστα και να μαλακώσει το κρεμμύδι. Τέλος, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλατοπιπερώσετε κατά βούληση και μαύρο πιπέρι.
Αν θέλετε, όσο είναι το κρέας στο τηγάνι, μπορείτε να προσθέσετε λίγο κόκκινο κρασί.
Καλή Απόλαυση