ΥΛΙΚΑ
1 x 400g κονσέρβα ρεβίθια
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας 0% γιαούρτι
χυμό 1 λεμονιού
ΜΕΘΟΔΟΣ
Αδειάστε τα ρεβίθια σε ένα κόσκινο τοποθετημένο πάνω σε ένα μπολ ή κανάτα για να μαζέψετε τα υγρά. Ρίξτε τα ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο και γιαούρτι σε επεξεργαστή τροφίμων ή μπλέντερ και χτυπήστε τα για να δέσουν καλά.
Ρίξτε μια κουταλιά του υγρού από τα ρεβίθια ή οσο χρειάζεται για να έχετε μία ωραία υφή, στη συνέχεια αδειάστε το σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού , ρίξτε αλάτι και δοκιμάστε .