ΥΛΙΚΑ

1 x 400g κονσέρβα ρεβίθια

1 κουταλιά της σούπας ταχίνι

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας 0% γιαούρτι

 χυμό 1 λεμονιού

ΜΕΘΟΔΟΣ

Αδειάστε τα ρεβίθια σε ένα κόσκινο τοποθετημένο πάνω σε ένα μπολ ή κανάτα για να μαζέψετε τα υγρά. Ρίξτε τα ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο και γιαούρτι σε επεξεργαστή τροφίμων ή μπλέντερ και χτυπήστε τα για να δέσουν καλά.

Ρίξτε μια κουταλιά του υγρού από τα ρεβίθια ή οσο χρειάζεται για να έχετε μία ωραία υφή, στη συνέχεια αδειάστε το σε ένα μπολ.

Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού , ρίξτε αλάτι και δοκιμάστε .

credit 

Προηγούμενο άρθροΚαραμέλα Θαλασσινών
Επόμενο άρθροΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ….πιο εύκολο δεν υπάρχει