Έτοιμος για έναν πανεύκολο και πεντανόστιμο κορμό σοκολάτας που θα σας ενθουσιάσει; Αυτή η συνταγή συνδυάζει την πλούσια γεύση της κουβερτούρας με την τραγανότητα των μπισκότων, δημιουργώντας ένα γλυκό που γίνεται στη στιγμή και εξαφανίζεται ακόμα πιο γρήγορα!

Υλικά

400γρ κουβερτούρα
400mlκρεμα γάλακτος
Μια κουταλιά σουπας κακάο
Μια κουταλιά γλυκού κόφτη κανέλα
Λίγο βούτυρο
Δύο πακέτα μπισκότα βούτυρου
Ένα και μισό πακέτο μπισκότα πτι μπερ
125γρ λευκή κουβερτούρα

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα έβαλα να ζεσταθεί η κρεμα γάλακτος κατεβασα απο την φωτια την κατσαρόλα έκοψα σε κομμάτια την κουβερτούρα την έριξα μέσαμαζι με το βούτυρο και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να γίνει ρευστή σοκολάτα σε ένα μπολ έσπασα τα μπισκότα και έριξα και τα υπόλοιπα υλικά ανακάτεψα κσλα χώρισα το μείγμα σε δύο λαδόκολες τύλιξα τον κορμό σαν σαλάμι και τους έβαλα στν κατάψυξη για δυο ώρες μετά έκοψα σε κομμάτια έλιωσα και λίγη λευκή σοκολάτα έβαλα χαρτάκια και έτοιμο το κερασμα

H συνταγή είναι της κας Μένια Στεφοπούλου