Yλικά

Για να τηγανίσετε τη μελιτζάνα
36 ml. ελαιόλαδο. (3 κουταλιές της σούπας)
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 πράσινες πιπεριές
450 γραμμάρια (4 μελιτζάνες)
4 γραμμάρια αλάτι (1/2 κουταλάκι του γλυκού)
250 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη
Για ψητό κρέας κοτόπουλου
24 ml. φυτικό λάδι (2 κουταλιές της σούπας)
3 πράσινες πιπεριές
1 ​​κόκκινη πιπεριά
4 γραμμάρια αλάτι (1/2 κουταλάκι του γλυκού)
5 σκελίδες σκόρδο
Προαιρετικά θυμάρι μαύρο πιπέρι κύμινο κουρκουμά τζίντζερ κόκκινο πιπέρι σε σκόνη
25 γραμμάρια πελτέ (1 κουταλιά της σούπας)
100 γραμμάρια τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα λαχανικά  σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε πρώτα το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε τις μελιτζάνες ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι  να μαλακώσουν.
Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά. Σ’ αυτό το σημείο προσθέτουμε την ντομάτα και το αλάτι ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι όλα μας τα  υλικά να μαλακώσουν.
Σ ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι και βάζουμε το κοτόπουλο σωτάρουμε μέχρι να ασπρίσει και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τον πελτέ ,τις πιπεριές, το σκόρδο και όποια από τα μπαχαρικά εμείς θέλουμε.
Αλατίζουμε ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το τηγάνι μας μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Μοιράζουμε το μείγμα των λαχανικών σε τρία πήλινα φορμάκια και έπειτα μοιράζουμε και το μείγμα του κοτόπουλου με τα λαχανικά.
Βάζουμε στο κάθε ένα φορμάκι στην επιφάνεια ντοματίνια κομμένα στη μέση και ψιλοκομμένες πιπεριές, καλύπτουμε με τριμμένο τυρί τσένταρ
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 35 λεπτά.
Δεν έχετε φάει πιο νόστιμο και μυρωδάτο φαγητό.!!!!!!!!
Πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε !!!!!!!!
Καλή επιτυχία