Υλικά
3 μεγάλα αυγά
250 ml. υγρή κρέμα γαλακτος / Χρησιμοποιώ 35 τοις εκατό/
250 ml. γάλα αμυγδάλου
2 κουτ βανίλια
60 γρ ζαχαρη
Παρασκευή:
Ανάβουμε το φούρνο να προθερμανθεί στους 150 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζαχαρη. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα αμυγδάλου. Κτυπήστε ξανά. Ρίξτε σε ένα ταψί ή σε μπολ. Τοποθετήστε τα μπολάκια σε άλλο μεγαλύτερο ταψί. Ρίξτε βραστό νερό στη μέση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150
βαθμούς για τουλάχιστον μία ώρα και 15 λεπτά. Ο χρόνος εξαρτάται και από τον φούρνο. Το δικό μου είναι φυσικό αέριο.
Καλή όρεξη!