Kασσιοπιτα ή Xυτη

Υλικα:

3 χουφτες γεματες αλευρι
3 αυγα
1 γιαουρτι προβειο
γαλα οσο παρει
2-3 κουτ. σουπας βούτυρο φρεσκο
350 γρ. τυρι φέτα ηπειρώτικη
(είναι κάπως πιπεράτη ,πικάντικη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε το αλεύρι τα αυγά το γιαούρτι και το γάλα να γίνει ένας παχύρευστος χυλός
(όπως των λουκουμάδων). Αλοίφουμε ένα μεγάλο ταψί με βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το χυλό να απλώσει στο ταψί.
Το ύψος του χυλού πρέπει να είναι 2-3 εκατοστά μέσα στο ταψί. Απο πάνω τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια σε μικρά κομματάκια και όσο βούτυρο περίσσεψε. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Φωτό: blogs.sch.gr

Προηγούμενο άρθροΜελωμένο Μοσχαράκι κατσαρόλας με μελιτζάνες…
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια σε μία ΠΛΟΥΣΙΑ σάλτσα ντομάτας.