Kρέμα με γάλα αμυγδάλου!

Υλικά

3 μεγάλα αυγά
250 ml. υγρή κρέμα γαλακτος / Χρησιμοποιώ 35 τοις εκατό/
250 ml. γάλα αμυγδάλου
2 κουτ βανίλια
60 γρ ζαχαρη

Παρασκευή:

Ανάβουμε το φούρνο να προθερμανθεί στους 150 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζαχαρη. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα αμυγδάλου. Κτυπήστε ξανά. Ρίξτε σε ένα ταψί ή σε μπολ. Τοποθετήστε τα μπολάκια σε άλλο μεγαλύτερο ταψί. Ρίξτε βραστό νερό στη μέση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150
βαθμούς για τουλάχιστον μία ώρα και 15 λεπτά. Ο χρόνος εξαρτάται και από τον φούρνο. Το δικό μου είναι φυσικό αέριο.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΑφράτα κεφτεδάκια με πατάτες, φασκόμηλο και λεμόνι στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΜιλφειγ με κρέμα πατισιερι…όσο πιο απλά γίνετε