Κεφτέδες με πιπεριές και μελιτζάνα

Υλικά

για τα κεφτεδάκια
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρή πατάτα τριμμένη
1 καρότο
1 αυγό
6 κ σ νιφάδες βρώμης
μαϊντανό και δυόσμο
αλάτι πιπέρι
λάδι!

1 μελιτζανα
2-3 πιπεριες
2 ντομάτες

Εκτέλεση

Ζυμωνα τα κεφτεδάκια μετα τα πέρασα λίγο από το τηγάνι, έβαλα τις πιπεριές και μελιτζάνα στο φούρνο και τα ψήνω λίγο μετά βάζω τους κεφτέδες πάνω από τα λαχανικά τρίβω δύο ντομάτες λάδι λίγο νερό και τα ψήνω στο φούρνο μέχρι να μεινει με το λάδι του !

Καλή όρεξη σε όλους μας ❤️💋

Η Συνταγή είναι της Ασημινα Σταθης Κατρανης

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Κεφτέδες τόνου και πατάτας

Υλικά

500 γρ πατάτες βραστές,
300 γρ τόνος,
1 αυγό,
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
1 ματσάκι μαϊντανό,
αλάτι,
πιπέρι,
τριμμένη φρυγανιά.

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τις βραστές πατάτες και προσθέτουμε τον τόνο, το αυγό, το τριμμένο τυρί, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και
την τριμμένη φρυγανιά λίγη-λίγη (πρέπει να προσαρμόσουμε όταν χρειάζεται).
Πρέπει να αποκτήσετε μια ένωση που μπορεί να δουλέψει με τα χέρια σας.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε στην τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν.
Τα κεφτεδάκια μπορούν να μπουν και στο φούρνο, αλλά δεν το συμβουλεύω, δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα τηγανητά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤα Κουλουράκια πορτοκαλιού της μαμάς
Επόμενο άρθροΕχετε με 3 πατάτες και 2 αυγά…φτιάξτε αυτή την πατατόπιτα