Υλικά
2 ποτήρια τριμμένο κολοκύθι πράσινο καλά στιμμένο
1 ποτήρι γάλα
4 αυγά εκ των οποίων οι 2 κρόκοι είναι για επάλειψη
Ελαιόλαδο 1 ποτήρι
8 κουταλιές αλεύρι
200 γρ φέτα τριμμένη στον τρίφτη
200 γρ τυρί γκούντα τριμμένο
1 κουταλάκι μπέικιν παουντερ
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά
Εκτέλεση
Σε μπωλ χτυπάμε τα αυγά με σύρμα κουζίνας ενώ έχουμε κρατήσει σε μπωλακι τους δύο κρόκους
Στο ίδιο μπωλ προσθέτουμε το γάλα το μπέικιν και το κολοκύθι και ανακατεύουμε
Κατόπιν ρίχνουμε τη φέτα και το αλεύρι και ανακατεύουμε
Ρίχνουμε και λίγο αλάτι πιπέρι κουρκουμά και ανακατεύουμε
Λαδωνουμε ένα ταψί όχι πολύ βαθύ και στρώνουμε το μείγμα
Στρώνουμε το γκούντα στην επιφάνεια και στο μπωλ των κροκων έχουμε προσθέσει το υπόλοιπο λάδι και αυτό το μείγμα το αλείφουμε πάνω απ’ την πίτα μας
Ψήνουμε στους 200 β για μια ώρα περίπου
H Συνταγή είναι της κας Aristea Mpesiri