Στήθος κοτόπουλου με λεμόνι

Υλικά

500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
1 λεμόνι
Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Δεντρολίβανο
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τις φέτες του στήθους κοτόπουλου σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού, τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, λίγο δεντρολίβανο και αλάτι κατά βούληση, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά, λίγα λεπτά πριν το τέλος του
μαγειρέματος, πασπαλίστε με δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το καπάκι κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος,
σερβίρετε, διακοσμήστε με μερικές φέτες λεμονιού και απολαύστε.

Nadia is Cooking