Κρεμμυδοκεφτέδες

Αυτοί οι κρεμμυδοκεφτέδες δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο ορεκτικό, είναι μια υπερπαραγωγή γεύσης και απόλαυσης! Η συνταγή είναι πανεύκολη, τα υλικά απλά και οικονομικά, και το αποτέλεσμα θεϊκό!

Τι κάνει αυτούς τους κρεμμυδοκεφτέδες ξεχωριστούς:

  • Πλούσια γεύση: Το μυστικό κρύβεται στο σοτάρισμα των κρεμμυδιών μέχρι να καραμελώσουν, χαρίζοντας στους κεφτέδες αξεπέραστη γλυκιάδα και νοστιμιά.
  • Αέρινη υφή: Το μίγμα αφήνεται να φουσκώσει πριν το τηγάνισμα, με αποτέλεσμα αφράτους και τραγανούς κεφτέδες που λιώνουν στο στόμα.

Ιδανικοί για κάθε περίσταση:

  • Συγκεντρώσεις: Τέλεια επιλογή για ορεκτικό σε τραπέζια με φίλους ή οικογένεια.
  • Πικνίκ: Εύκολοι στη μεταφορά και ιδανικοί για να μοιραστείτε στην εξοχή.
  • Γρήγορο γεύμα: Μια χορταστική και θρεπτική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Υλικά

10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 μεγάλα κρεμμύδια ξηρά τριμμένα
2 κουταλιές σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κούπα φέτα νηστίσιμη κομματάκια (μπορούμε να μην βάλουμε)
2 Κούπες ντομάτα τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλάκι μπέικιν παουντερ
500 γραμμ αλεύρι που φουσκώσει μονο του
Λάδι ( ελαιόλαδο χρησιμοποιώ για να τηγανίζω

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα μαζί εάν χρειαστεί προσθέτουμε νερό όσο πάρει, παίρνουμε κουταλιές σούπας από το μίγμα τηγανίζουμε σε
μέτρια φωτιά στο 7. Βγάζουμε τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας στραγγίζω τα περιττά λάδια σερβίρουμε .

Πηγή: Anastasia Goris

Προηγούμενο άρθροΠίτες με τυρί και πρασινάδα
Επόμενο άρθροΣτιφάδο πατάτας με κοτόπουλο