Μαρινάδα για κρέας

Αυτή η συνταγή μπορεί να μαγειρέψει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κρέας σε 5 λεπτά! Θα είναι νόστιμο και ζουμερό! Το μυστικό είναι στη μαριναδα!

Υλικά:

● Αυγά – 2 τεμ.
● Μουστάρδα – 1 κ.σ
● κορν φλαουερ – 1 κ.σ
● Αλάτι – 1 κουτ.γλ
● Ένα μείγμα από πιπέρια (κόκκινο μαυρο) – 1 κουτ
● Φυτικό λάδι – 1 κ.σ
● Κρέας – 500 γρ

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε λοιπόν τη γέμιση. Ανακατεύουμε τα αυγά, το κορν φλαουερ, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι. Προσθέστε τα αγαπημένα σας μπαχαρικά.
Μπορείτε να πάρετε απολύτως οποιαδήποτε μουστάρδα. Και η γεύση θα διαφέρει λίγο. Η μαριναδα είναι έτοιμη.
Κόβετε το κρέας σε κομμάτια που σας βολεύουν και ανακατεύετε με τη μαριναδα. Στέλνουμε το μπολ στο ψυγείο. Κατά προτίμηση μια νύχτα.

Όμως όλο το μυστικό είναι ότι το κρέας μπορεί να διατηρηθεί έτσι ακόμα και για αρκετές μέρες!
Όταν χρειάζεται να σερβίρετε μεσημεριανό και βραδινό, το μόνο που μένει είναι να τηγανίσετε.
Σε ζεστό τηγάνι με λάδι τηγανίζουμε τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές.
Το κρέας ψήνεται πολύ γρήγορα. Μόλις ροδίσει, είναι έτοιμο!

Προηγούμενο άρθροΑυτό το Παστίτσιο δε θα το βρείτε πουθενά….η συνταγή που έχει κατακλύσει το FB
Επόμενο άρθροΗ συνταγή της μαμάς για γιουβαρελάκια με κόκκινη σάλτσα.😊