Mπαλαρίνες

Υλικά

250 γρ βούτυρο
250 γρ τυρί κρέμα
600 γρ αλεύρι
κρυσταλλική ζάχαρη

Εκτέλεση

Ζυμώνετε το μαλακό βούτυρο, το τυρί κρέμα και το αλεύρι μέχρι να γίνει αντικολλητική ζύμη ή μέχρι να μην κολλάει το χέρι σας.
Παίρνετε μέρος από τη ζύμη, την ανοίγετε σε μια κρούστα πάχους 0,5 εκ. και κόβετε κύκλους με ένα ποτήρι.


Ρίχνουμε τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Παίρνουμε έναν κύκλο, βουτάμε τη μισή πλευρά σε ζάχαρη,

διπλώνουμε στη μέση, βουτάμε ξανά στη ζάχαρη και ξαναδιπλώνουμε.

Απλώνουμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος

και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° μέχρι να ροδίσουν.

Σερβιρετε και καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣυκώτι σε κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια…δέιτε πως δε θα μυρίζει καθόλου το συκώτι
Επόμενο άρθροΣούπερ ζουμερό κέικ μπανάνας με καρύδι