Mπισκότα με ζελέ μαρμελάδας

Υλικά:

✔️ 125 γρ ζάχαρη
✔️ 500 γρ αλεύρι
✔️ 120 μλ λάδι
✔️2 αυγά
✔️1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Για επικάλυψη:
✔️400-500 gr μαρμελάδα βερίκοκου
✔️Αρκετή ποσότητα καρύδας

Εκτέλεση:

Χτυπάω τα αυγά και την ζάχαρη καλά. Προσθέστε το λάδι και χτυπήστε ελαφρά.
Προσθέστε το μπεικιν και αλευρι σταδιακά μέχρι να πάρετε μια όχι πολύ σκληρή ζύμη.


Περνετε δόσεις σε μέγεθος καρυδιού και πλάθετε τα μπισκότα και τα τοποθετείται σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.


Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά
Η μαρμελάδα θερμαίνεται καλά σε μια μικρή κατσαρόλα και το βάζουμε σε ένα μπολάκι
Αφού ψηθούν θα αφήνουμε να κρυώσουνε και τα μπισκότα τα βουτάμε πρώτα μεσα στην μαρμελάδα και στη συνέχεια μέσα στην καρύδα.


Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2-3 ώρες, εάν είναι δυνατόν
περισσότερο.
Στη συνέχεια σερβίρεται.

Καλή Επιτυχία..

 

Προηγούμενο άρθροΚριθαρότο με μανιτάρια και λευκό κρασί: Η απόλαυση σε κάθε μπουκιά
Επόμενο άρθροΤο Κόκκινο Κέικ…απίστευτη τούρτα