Τυρομπουκίτσες με Ρεγγάτο

Υλικά

1 αυγό
μισό φλιτζάνι λάδι
μισό φλιτζάνι γάλα
250 γραμμάρια reggato
200 γραμμάρια γραβιέρα
2 κουταλάκια του γλυκού μπέκιν πάουντερ
2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι Αλλατίνη περίπου

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε πρώτα λίγο το αυγό συμπληρώνουμε το λάδι και το γάλα ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το μπέικιν και τα τυριά. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να έχουμε μία ζύμη που θα μπορεί να πλάθεται και να μην κολλάει στα χέρια μας. Πλάθουμε μπαλάκια τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου για 15 με 20 λεπτά περίπου.
Ένα εύκολο και πολύ γρήγορο σνακ που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τον καφέ ή το τσάι σας.

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΤούρτα με κρέμα και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΤηγανίτες με μήλα και ρούμι