Σας έχω μια υπέροχη συνταγή για τραγανά και νόστιμα τυρομπουρεκάκια!
Η ιδέα μου ήρθε όταν έφτιαχνα πίτες για ένα σχολικό παρτυ και μου περίσσεψαν υλικά. Αποφάσισα να τα αξιοποιήσω και δημιούργησα αυτά τα μικρά, γευστικά μπουρεκάκια που αγαπήθηκαν από όλους.
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τη συνταγή για να τα φτιάξετε και εσείς στο σπίτι. Είναι ιδανικά για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ ή για να συνοδεύσουν ένα γεύμα.

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
700 γραμμάρια τυρί (π.χ. φέτα, γραβιέρα) τριμμένο
8 αυγά
Ελαιόλαδο
Σουσάμι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το τυρί και τα αυγά.

Ανοίξτε ένα φύλλο κρούστας και κόψτε το σε 4 ίσα μέρη.
Αλείψτε το φαρδύτερο μέρος κάθε κομματιού με ελαιόλαδο.
Τοποθετήστε μια ποσότητα από τη γέμιση στην κορυφή μια πλευρας και διπλώστε τις άκρες προς τα μέσα για να μην φυγει η γεμιση και ρολάρετε σχηματίζοντας ένα ρολό.


Τοποθετήστε τα ρολάκια στο ταψί με την κλείσιμο προς τα κάτω.
Αλείψτε τα μπουρεκάκια με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με σουσάμι, αν θέλετε.
Ψήστε στο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Δώστε ένα Like στην σελίδα В кухнята на Жълтата роза