Η Συνταγή είναι της κας Maria Kazdagli

Υλικά:

Μακαρόνια για παστίτσιο (βρασμένα 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες)
Φέτα τριμμένη
Κιμάς μοσχαρίσιος (μαγειρεμένος με τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας)
Μπεσαμέλ (θα βρείτε συνταγή εδώ)

Για τη Μπεσαμέλ:

2 λίτρα γάλα
12 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας βιτάμ
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Κουρκουμά
Μοσχοκάρυδο
Και στο τέλος ένα αυγό και αν θέλουμε τυριά

Οδηγίες:

Στρώσεις στο σκεύος της φριτέζας:
Βάλε μια στρώση μακαρόνια στο σκεύαστρο της αεροφριτέζας.
Πασπάλισε με φέτα.
Πρόσθεσε μια στρώση κιμά.
Επανέλαβε τις στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

Μπεσαμέλ:
Ακολούθησε τη συνταγή της μπεσαμέλ που σας έχω δώσει ήδη.

Τελειώνοντας:
Πέρασες μια στρώση μπεσαμέλ από πάνω.
Ψήσιμο:
Προθέρμανε την αεροφριτέζα στους 170°C.
Ψήσε για περίπου 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή η επιφάνεια. Ελέγχε κάθε λίγα λεπτά, καθώς οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αεροφριτέζα.

Σερβίρισμα:
Άφησε το παστίτσιο να σταθεί για λίγο πριν το κόψεις και το σερβίρεις.

Συμβουλές:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε τυρί σου αρέσει αντί για φέτα

Προηγούμενο άρθροΠεινιρλί με κιμά και τυρί
Επόμενο άρθροΣοκολατάκια τυριού