Υλικά:

2 κούπες (του καφέ) κολοκύθι πράσινο, τριμμένο
1 κούπα γάλα
3-4 αυγά
3/4 κούπας λάδι
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κούπες φέτα, τριμμένη με το χέρι
Λίγη φρυγανιά, τριμμένη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί.
Ανακάτεμα: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την φρυγανιά. Ξεκινάμε με τα υγρά υλικά (γάλα, αυγά, λάδι) και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, το baking powder και τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη με την υφή του χυλού.
Αδειάζουμε το μείγμα στο λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την τριμμένη φρυγανιά και περιχύνουμε με λίγο επιπλέον λάδι. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να ψηθεί καλά στο εσωτερικό.

Η Συνταγή είναι της κας Κουλα Λυκογιαννη

Προηγούμενο άρθροΚέικ ζέβρα!! Αφράτο,εξαιρετικό, γευστικό
Επόμενο άρθροΚέικ με ολόκληρο πορτοκαλι και τρούφα