Muffins Σοκολάτας

Υλικά (βγαίνουν 12-15 τεμ.)

75 γρ ελαιόλαδο
170 γρ. κρυσταλικη ζάχαρη
2 αυγα
200 γρ αλεύρι
30 γρ.κακάο
12 γρ μπεικιν παουντερ
πρέζα αλάτι
12 γρ ζάχαρη βανίλιας
70 ml γάλα

Δάκρυα σοκολάτας (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, τη βανίλια και τη κρυσταλικη ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μπολ το ελαιόλαδο, το γάλα, το κακάο, το αλεύρι, το μπεικιν, τα δάκρυα σοκολάτα (εάν θέλουμε) και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε σε χάρτινες φόρμες μιας χρήσης, όπως στη φωτογραφία

και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμόυς σε προθερμασμένο φούρνο.
Πάντα φτιάχνω 2 ήδη με σοκολάτα και σκετα ταυτόχρονα. Σήμερα εβαλα κεράσια

Καλή Απόλαυση