Κάνει περίπου 40 cookies                                                                           
Υλικά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
2 φύλλα ζύμης σφολιάτας, αποψυγμένα 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τις ζάχαρες και την κανέλα με ένα σύρμα.
Σε μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας, απλώστε ένα λεπτό στρώμα ζάχαρης και ξεδιπλώστε ένα φύλλο ζύμης πάνω στη ζάχαρη. Διαμοιράστε ομοιόμορφα ένα στρώμα ζάχαρης πάνω από τη ζύμη που είναι σίγουρο ότι θα καλύψει ολόκληρη την επιφάνεια. Με ένα πλάστη, κυλήστε τη ζύμη έως ότου ανοίξετε ένα φύλλο 33 × 33 εκ τετράγωνο.

Διπλώστε τις πλευρές της ζύμης προς το κέντρο, έτσι ώστε να συναντηθούν στη μέση. Διπλώστε ξανά τις πλευρές έτσι ώστε οι δύο πτυχές να συναντηθούν στο κέντρο 

Κόψτε τη ζύμη σε φέτες  και τοποθετήστε τις φέτες, κομμένες προς τα πάνω σε ένα ταψί στρεμμένο με χαρτί ψησίματος.

Επαναλάβετε τη διαδικασία με το υπόλοιπο φύλλο ζύμης.

Ψήστε τα μπισκότα για 6 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Περιστρέψτε το καθένα με μια σπάτουλα και ψήστε άλλα 3-4 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν για 2 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετε σε μια σχάρα να κρυώσουν εντελώς.

Αποθήκευσε σε ένα αεροστεγές δοχείο.

Προηγούμενο άρθροΤιραμισου χωρίς αυγά
Επόμενο άρθροΚοκκινιστό Μοσχαράκι με ρύζι…Κλασική κυριακάτικη συνταγή