Παναρισμένα μπιφτέκια με πιπεριά

Γεύση:

  • Τα μπιφτέκια ήταν ζουμερά και νόστιμα, με ωραία ισορροπία μπαχαρικών.
  • Η πανάρισμα ήταν τραγανή και χρυσαφένια, προσθέτοντας ωραία υφή στο πιάτο.
  • Η γλυκιά γεύση της κόκκινης πιπεριάς ταιριαζε τέλεια με τα μπιφτέκια.

Παρουσίαση:

  • Τα μπιφτέκια ήταν ωραία παρουσιασμένα, με την κόκκινη πιπεριά να προσθέτει μια πινελιά χρώματος.

Συνολικά:

  • Ένα πολύ νόστιμο και χορταστικό πιάτο, ιδανικό για μεσημεριανό ή βραδινό.
  • Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

800 γρ κιμά,
2 αυγά/2 αυγά,
1 κρεμμύδι/1 κρεμμύδι,
1 κόκκινη πιπεριά,
5-6 σκελίδες σκόρδο,
αλάτι
μαύρο πιπέρι,
ρίγανη,
κόκκινη πιπερι ή πάπρικα,
μαϊντανός.

Για να το παναρισμα:
3 αυγά/3 αυγά,
αλεύρι

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά τα αυγά το κρεμμύδι το οποίο το χουμε ψιλοκόψει στο μπλέντερ το σκόρδο και αυτο λιωμένο 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη και αυτή στο μπλέντερ μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι, ριγανη, πάπρικα και ξεκινάμε το ζύμωμα με το χέρι έως ότου ενοποιηθούν όλα τα υλικά

Οόταν είναι έτοιμο το μείγμα ξεκινάμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια στη συνέχεια βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι και σε ένα άλλο πιάτο βάζουμε τρία αυγά με λίγο αλάτι και τα χτυπάμε
Ξεκινάμε και πανάρουμε τα μπιφτέκια πρώτα στο αλεύρι μετά στο αυγό και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι που έχουμε βάλει μπόλικο λάδι και ξεκινάμε το τηγάνισμα τα βγάζουμε σε μία χαρτοπετσέτα για να τραβήξει το λάδι και μπορούμε να τα σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση

Δείτε το βιντεο της συνταγής εδώ

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Χοιρινά παναρισμένα Μπιφτέκια

Χοιρινά παναρισμένα Μπιφτέκια

Υλικά

-500γρ χοιρινό (πολτός χοιρινού)
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-1 σκελίδα σκόρδο
-μια μέτρια πατάτα
-3 αυγά
-1 ματσακι φρέσκου άνηθου
-1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
-Ψύχα μπαιάτικου ψωμιού
-1 κουπα φλιτζανιού γάλα
-6 κουταλιές φρυγανιά
λάδι για τηγάνισμα (200ml)

Εκτέλεση

– κόψτε το χοιρινό κρέας σε κιμά,
– το κρεμμύδι ξεφλουδίζεται και ψιλοκόβεται κόβεται σε κομμάτια,
-το σκόρδο ξεφλουδίζεται και το λιωνουμε
-τα ψίχουλα ψωμιού κόβονται σε κομμάτια και στη συνέχεια εμποτίζονται με γάλα,
-ο άνηθος πλένεται και ψιλοκόβεται
-Ζυμώνετε το κιμά μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και καλά στυμμένα ψίχουλα ψωμιού,
-Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και σπάστε τα αυγά από πάνω τρίψτε την ωμή πατάτα σε ένα μικρό τρίφτη και αρωματίστε τη γεύση με αλάτι και αλεσμένο πιπέρι, και στο τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο
-ανακατέψτε καλά το μείγμα και αφήστε την στο ψυγείο για 30 λεπτά,
-μετά αφαιρέστε το κρέας από το ψυγείο και σχηματίστε με το χέρι βρεγμένο στο νερό τα μπιφτέκια μακριά και ελαφρώς επίπεδα
-Κάψτε το λάδι σε ένα τηγάνι
-Βάλτε τριμμένη φρυγανιά σε ένα βαθύ πιάτο και στη συνέχεια πάρτε ένα μπιφτέκι και περάσετε από τριμμένη φρυγανιά μέχρι να καλυφθεί τελείως,
– προχωρήστε παρόμοια με τα υπόλοιπα και στη συνέχεια βάλτε τα στο τηγάνι.
-Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και μετά βγάζω σε ένα πιάτο,
– προχωρήστε παρόμοια με τα υπόλοιπα μπιφτέκια έως ότου είναι όλα έτοιμα.

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο κέικ σοκολάτας: Μια γλυκιά εμπειρία που αγγίζει τον ουρανίσκο!
Επόμενο άρθροΔείτε το κόλπο που έχει η Αργυρώ με τα λεμονάτα ρεβύθια και τρελένονται όλοι