Πιπεριές με σάλτσα ντομάτας και φέτα πλούσιες, ζουμερές, με τον τέλειο συνδυασμό από γλυκιά και ξινή γεύση. Η θρυμματισμένη, προσθέτει μια αλμυρή και τυρένια πινελιά που απογειώνει το πιάτο. 

Υλικά:

3-4 πιπεριές κέρατο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
1 φλιτζάνι νερό
100 γραμμάρια φέτα, θρυμματισμένη

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφαιρούμε τα κοτσάνια και τους σπόρους. Βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά νερά
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το νερό και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα.
Σερβίρουμε ζεστές.

Καλή όρεξη!

Η Εκτέλεση είναι της κας Christina Korbaki

Προηγούμενο άρθροΝηστίσιμα κουλουράκια με σουσάμι: Υγιεινά, γευστικά, ιδανικά για όλους
Επόμενο άρθροΣαλάτα με ντοματίνια και αβοκάντο