Πιτούλες Ροδόπης
Υλικά
400 γραμμάρια γιουρτι
3 αυγά,
250 αλεύρι,
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και σβήνουμε τη σόδα ανακατεύοντας καλά, μετά τα αυγά και το αλάτι προστίθενται και ανακατεύουμε πάλι καλά, τέλος προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι. Θα πρέπει να πάρετε ένα μείγμα που μοιάζει σαν για κέικ
Ψήνετε σε μέτρια φωτιά και αλείφετε τις έτοιμες πιτε με βούτυρο.
Από εστία με 9 βαθμούς, έψησα στους 7 βαθμούς.
Η Συνταγή είναι της Данка Христова