Υλικά

150γρ χλιαρό νερό
150γρ Ηλιέλαιο
200γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 αυγό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1κ.γ αλάτι
1κ.γ ζάχαρη
650γρ αλεύρι γοχ

Για τη γέμιση
250γρ τυρί φέτα
λουκάνικα κετσαπ-μουσταρδα τριμμένη γκουντα
μερεντα

Εκτέλεση

Διαλύουμε καλά την μαγιά στο χλιαρό νερό και την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι με το αλάτι (για να μην μας κάψει την μαγιά)
Κάνουμε μπαλίτσες των 60γρ και μετά ανοίγουμε σχεδόν σαν ένα πιατάκι του καφέ. Γεμίζουμε με υλικά αρεσκείας μας. Εγώ στα μισά έβαλα τυρί φέτα, σε κάποια λουκάνικο γκουντα κετσαπ και έκανα και λίγα γλυκά με μερεντα

Κλείνουμε καλά τα ζυμαράκια βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα με το κλείσιμο προς τα κάτω αλείφουμε με αυγό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι προαιρετικά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αντιστάσεις για 30′ Tip η ζύμη δεν χρειάζεται μεγάλη αναμονή για φούσκωμα.. Μόνο όση ώρα ετοιμάζετε τα υλικά της γέμισης (20′ περίπου)

Καλή Απόλαυση

Η εκτέλεση είναι της κας Evangelia Veneti