Αυτό το πιάτο συνδυάζει την τραγανή κρούστα του σνίτσελ με τη ζουμερή νοστιμιά του κιμά, δημιουργώντας μια γαστριμαργική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!

Το σνίτσελ με κιμά είναι ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας!

Υλικά:

800 γραμμάρια κιμά
1 αυγό
1 μικρή πατάτα
1 μικρό κρεμμύδι
2 κ.σ. Γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
2-3 κ.σ. αλεύρι (τριμμένη φρυγανιά)
Κύμινο
πιπέρι
αλάτι

για το ψήσιμο:
3 αυγά
αλεύρι
Λάδι τηγανίσματος

Παρασκευή:

Βάζουμε τον κιμά σε ένα βαθύ μπολ. Τρίψτε πατάτες και κρεμμύδια προσθέστε το αυγό, το γιαούρτι με σόδα (που έχει προηγουμένως φουσκώσει σε αυτό) και όλα τα άλλα προϊόντα.
Πλάθετε τα σνίτσελ παίρνοντας κιμά, λίγο περισσότερο από ό, τι φτιάχνετε μπιφτέκια και πατάτε ανάμεσα τις παλάμες σας.

Πλάστε τα σνίτσελ τόσο παχύ όσο το μικρό σας δάχτυλο.
Ρολαρετε με αλεύρι ή τριμμένη φρυγανιά
Σπαστε τα αυγά σε ένα μπολ. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, βουτάμε το αλευρωμένο σνίτσελ στα αυγά και τηγανίζουμε.

Τα σέρβιρα με τηγανητές πατάτες, ντομάτες και αγγούρια.