Tυροπιτάκια με φύλλο κανταΐφι της Στέλλας
Τα υλικά μας
- 1 πακέτο φύλλο κανταιφι (500γρ)
- 250 γρ φέτα τριμμένη
- 300 γρ μιξ τυριών
- 3 αυγά
- 1 ποτήρι γάλα
- 250 γρ βούτυρο
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- Μαυροκούκι για πασπάλισμα
Διαδικασία
- Ανακατεύουμε τα τυριά με ένα αυγό. Παίρνουμε το φύλλο κανταΐφι, το απλώνουμε και τι αφρατεύουμε (το ξάνουμε κατά κάποιο τρόπο).
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγη ποσότητα γέμισης και γεμίζουμε μπουκιές-μπουκιές και τυλίγουμε με το φύλλο.
- Τοποθετούμε τις μπουκιές την μια δίπλα στην άλλη σε βουτυρωμένο καλά ταψάκι.
- Στην συνέχεια αφού τελειώσουμε τις μπουκίτσες, λιώνουμε το βούτυρο και περνάμε με το κουτάλι μια κουταλιά βούτυρο σε κάθε μπουκίτσα.
- Στην συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 2 υπόλοιπα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, και το υπόλοιπο βουτυράκι ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε την πίτα μας.
- Αφήνουμε στο ψυγείο 2 ωρίτσες να τραβήξει. (ή εάν έχουμε τραπέζι αφήνουμε προετοιμασία όλη την νύχτα)
- Στην συνέχεια ψήνουμε στους 180ο μέχρι να πάρει χρώμα.