Tσουρεκάτα κουλούρια!!!!!!

Θα χρειαστείτε

250γρ γιαούρτι στραγγιστο σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγα
160γρ ζάχαρη
150γρ καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο εγώ έβαλα το πρώτο
1 βανιλετα η δύο βανίλιες
1 φακελακι μπέικιν
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
χυμό από 1 πορτοκάλι
1/4 κ.γ μαστίχα
1/3 κ.γ μαχλεπι
1/3 κ.γ κακουλέ
650 γρ αλεύρι γ.ο.χ
αυγό
2 κ.σ γάλα.

Εκτέλεση

Χτυπησα μαζι 250γρ γιαούρτι στραγγιστο σε θερμοκρασία δωματίου τα αυγα ζάχαρη, καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο εγώ έβαλα το πρώτο κασι στην συνέχεια πρρόσθεσα την βανιλετα η δύο βανίλιες, ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό από ένα πορτοκάλι, μαστίχα , μαχλεπι 1/3 κ.γ κακουλέ, και στο τέλος το αλεύρι γ.ο.χ με το μπεικιν.

Την άφησα την ζύμη για 10′ να ξεκουραστει και τα έπλασα.
Εψησα στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για 15′ εμένα μου πήρε 20′ ανάλογα με την κουζίνα σας
Στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά έκανα μια μικρή ατασθαλία είχα υποβρύχιο μαστίχα Χίου έλιωσα λίγο σε Μπεν Μαρί και βούτηξα όλα τα στρογγυλά από την πάνω πλευρά 😁😋

Καλή Επιτυχία

H Εκτέλεση είναι της Litsa Xatzigiannaki σε συνταγή από  ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

 

Προηγούμενο άρθροΤο Υπέροχο “Panda Cake”…Η οικογένειά μου δεν βαριέτε ποτέ να το τρώει😋🙈
Επόμενο άρθροΤάρτα με κρεμμύδια (κρεμμυδοπιτα)