Νόστιμα τυροπιτάκια με κρούστα μουστάρδας
(νόστιμο και εύκολο)

Απαραίτητα Υλικά:

Φύλλο Σφολιάτας – 300 g.
κίτρινο τυρί – 100 g.
τυρί φέτα – 100 g.
αυγό – 1 τεμ. + 1 κρόκο
τυρί κρέμας ~ 50 g.
μουστάρδα – 1/2 κουταλιά της σούπας.

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, πιέζουμε την φέτα με πιρούνι να λιώσει καλά (δεν θέλουμε να έχει γρομπαλάκια).
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (κιτρινο τυρί, αβγό, γιαούρτι, πιπέρι και μαϊντανό) και ανακατεύουμε να
ομογενοποιηθούν.
Ξεδιπλώστε ελαφρά τη ζύμη και κόψτε την σε 6-8 τετράγωνα. Απλώστε τυρί κρέμα σε κάθε τετράγωνο και κόψτε σε τριγωνα

και βάλτε την γέμιση μένα κουτάλι. Διπλώστε σε ένα τρίγωνο και πιέστε τις άκρες.
Τακτοποιήστε σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος Αλείψτε τα τυροπιτάκια με ένα μείγμα 1/2 κουταλιά της
σούπας μουστάρδα και 1 κρόκο αυγού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 ° για ~ 20 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΥπέροχη Φριτάτα με μπρόκολο και φέτα
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Πορτοκαλιού…είναι απίθανα με την κρέμα